Szolgáltatások

Feladatomnak tekintem azt, hogy műszaki területes segítséget nyújtsak az 1-5 főig terjedő egyéni, kis -és középvállalkozások számára. Megkönnyítve ezzel a vállalkozások és a bennük dolgozó személyek hétköznapjait.  Társsegítséget nyújtok a tervezett projektek és beruházások lebonyolításában, illetve az aktuálisan felmerülő műszaki kérdések megválaszolásában.

Más közelítésből tekintve, meglévő irodád, műhelyed, vendéglátó helyiséged vagy szalonodban  található eszközeidet és berendezéseidet szeretnéd műszakilag megfelelő állapotban és rendben tudni, vagy bővíteni és fejleszteni, a műszaki tudásom felhasználásával ez megvalósulhat.
Mi érhető el a berendezéseid karbantartásával? Elkerülheted a váratlan meghibásodást ezzel együtt a bevételkiesést. Továbbá arra a területre fókuszálhatsz, amelyben tapasztalatod van. 

Karbantartás tervezés

 • Adott eszközre, berendezésre vagy irodahelyiségre vonatkozó ütemezett karbantartás tervezése - Az eszközök működésének minősége és élettartamuk hossza jelentősen függ a rajtuk elvégzett karbantartás gyakoriságától és minőségétől. A szolgáltatás keretein belül felmérem az eszközeinek állapotát, megismerem annak kihasználtságát és karbantartási pontjait. Ezután a tulajdonossal együtt megtervezve beállítunk egy periódus időt a karbantartások elvégzésére. Ezekben az időpontokban automatikusan érkezem a szükséges csere alkatrészekkel és karbantartási anyagokkal az eszközöket karbantartani. 

Projekt koordinálás

 • Felújítási, átalakítási -és javítási munkálatok koordinálása - A meglévő állapotok felmérése, majd az adott elképzelés vagy aktív probléma szerinti megoldások kivitelezésének a koordinálásban történő segítségnyújtás.
 • Beruházások előkészítése, szervezése, lebonyolítása - A beruházási projekten belül segítek előre feltárni a pontos igényeket, törekszek az optimális műszaki tartalom elérésére.
 • Tervezés koordináció - A tervezési fázisban való részvételt biztosítom, az egyes részegységek koordinálásával, és a megválaszolandó műszaki kérdésekben való
  információgyűjtéssel.

Költség koordinálás

 • Költségellenőrzés - Független külső szemlélőként felmérem az aktuális műszaki kapacitást a kérdéses területen, ellenőrzöm a meglévő egységek állapotát, azután a költségcsökkentő megvalósításokra javaslatokat készítek.
 • Költségbecslés, véleményezés - A konzultációk során a tervezések, elképzelések és egyedi igények áttekintését követően a lehetséges megvalósításokhoz szükséges költségekre teszek előzetes árbecslést. Emellett felmérem a kivitelezés lehetséges módozatait.

Műszaki tanácsadás

 • Eszközfejlesztési tanácsadás - Meghatározott igény alapján felmérem a piaci szereplőket, majd ezek összevetését követően közösen kiválasztjuk a vállalkozás számára leginkább beillő beszállítót és eszközt.
 • Egyedi műszaki megoldások -Saját elképzeléséről beszélgetve, segítek műszaki szempontból közelebb kerülni a megvalósításhoz. 

Folyamattervek készítése -és oktatása 

 • Folyamatleírások, gyártástervek, műszaki leírások készítése - Az adott tevékenységen belül a meglévő és az újonnan bevezetett folyamatokra aktív használható leírás készítése digitális úton.
 • Folyamatok oktatása  - Amennyiben a  vállalkozás életében új feladatkörök vagy munkavállalók lépnek be, a rájuk vonatkozó oktatások lebonyolítása a vállalkozás igényei szerint. Előzetes egyeztetés alapján.

Irodaberendezések javítása 

 • Irodabútorok és berendezések javítása - Időnként felmerülnek a bútorokkal kapcsolatban sérülések, vagy a használatukból adódó kopás. Ilyen esetekben költséghatékony megoldás lehet azok javítása vagy felújítása, esetleges átalakítása.
 • Irodabútor beszerzés - Igény szerinti irodabútorok beszerzése, azok összeépítése és elhelyezése az megadott helyiségben.
Tel.: +36-30-426-069
 
custom-mernokiroda.hu

 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!