Ismerjen meg

Rólam

Tevékenységem

Kedves Látogató!

Tevékenységemmel azon induló vagy aktív tevékenységüket folytató egyéni, -kis és középvállalkozásoknak kívánok szolgáltatást nyújtani, akik nem alkalmaznak napi szinten mérnököket. Akár a tevékenységből adódóan nincs szükséges a folyamatos alkalmazására, vagy a vállalkozás mérete még nem tart ott, hogy egy mérnök foglalkoztatását megengedhesse.

A legtöbb tevékenységeket irodákban, telephelyeken vagy műhelyekben végzik a vállalkozások. Ezek üzemeltetése időnként plusz energiát jelenthet a bennük tevékenykedőknek. Napi szinten merülnek fel problémák, akár egy hosszabbító biztonságos elvezetésétől kezdve, a nagyobb területátalakításon át a beruházásokig. 

Emellett, minden vállalkozásban vannak olyan fejlődési időszakok, vagy megoldandó feladatok, amelyek során kérdések merülnek fel. Ezekben az időszakokban már megszerzett műszaki tapasztalatokra van szükség. Melyekben támogatást tudok nyújtani.

Ilyen alkalmakkor tudom fogadni az Ön műszaki jellegű megkeresését. Előfordulhat, hogy már telefonos beszélgetésünk alkalmával megoldást tudok találni a kérdésre.

A Szolgáltatások menüpontban röviden összefoglaltam főtevékenységeimet.


A feladatok elvégzését több éves munkatapasztalatra tudom alapozni. A mindennapjaimat mérnöki területen végezem, gépészmérnökként. Amely létesítmények -és berendezések karbantartására, javítására -és üzemeltetésére vonatkozik.

Ügyfeleimmel szemben a legnagyobb megértést tanúsítom, hogy a szakterületének megfelelően és számára fontos tényezők kerüljenek előtérbe.

Igyekszem az elvárható legnagyobb gondossággal kezelni a kéréseket és a megrendeléseket. Vannak feladatok, amelyek számomra is újak, ilyen helyzetben törekszem az ügyfelem számára a legjobb megoldásra jutni.

Oldjuk meg együtt a kihívásokat!
Üdvözlettel,

Tóth Tamás

CUSTOM-MÉRNÖKIRODA

TÓTH TAMÁS